Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το ποιο πολυσύχναστο σημείο από πλευράς οδικής κυκλοφορίας σε όλο το λεκανοπέδιο, ειναι η διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισού με την λεωφόρο Αθηνών.
Τα περισσότερα αυτοκίνητα παντός τύπου και για κάθε σκοπό που κυκλοφορούν καθημερινά εντός του Λεκανοπεδίου και προς τις τέσσερις διευθύνσεις, αλλά και με προορισμό την υπόλοιπη Ελλάδα, θα περάσουν σχεδόν υποχρεωτικά από αυτόν τον κόμβο.

Αυτό λοιπόν το σημείο ειναι οτι ποιο βρώμικο, ελεεινό, αποκρουστικό, δυσφημιστικό, αηδιαστικό, δυσώδη και εγκαταλειμμένο, έχει να επιδείξει όλο το Λεκανοπέδιο και όχι μόνον.
Όσοι περνάνε βιαστικά, όντας εκνευρισμένοι μεχρι να φθάσουν εκεί, πιθανόν να μην προσέχουν την  απαίσια κατάσταση που επικρατεί.
Αν σε πιάσει το φανάρι όμως, τοτε με άνεση μπορεί να παρατηρήσει κανεις όλο το μεγαλείο της πλήρους εγκατάλειψης αυτού του κεντρικότατου σημείου.

Κύρια αιτία ειναι οι εκατοντάδες αφίσες, χάρτινες οι ποιο πολλές, που κολλιούνται η μια επάνω στην άλλη σε όλους τους τοίχους και στις κολώνες που διαθέτει το σταυροδρόμι.
Αν δεν τις ρίξει ο αέρας η η βροχή, κάποιοι επόμενοι αφισοκολλητές θα τις σκίσουν για να ξεκινήσουν από την αρχή με τις δικές τους.
Αν φιλοτιμηθεί κάποιο συνεργείο να μαζέψει το σκουπιδολόϊ, θα εγκαταλείψει τις μαύρες σακουλές σε μια γωνιά μεχρι να διαλυθούν κιαυτές.

Όλοι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους.
Όμως θα πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση για να σταματήσει να μας ρεζιλεύει τόσο πολύ ένα και μόνον σταυροδρόμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου